Komedian laatu hindinkielisessä elokuvateollisuudessa heikkenee joka päivä. Puhtaat huumorielokuvat ovat harvinaisuus veljeydessä. Leikkauskerroin on kasvanut elokuvissa. Minusta tuntuu siltä, ​​että repin hiukseni erilleen, kun ajattelen komediaelokuvia Bollwoodissa ja 2012! Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että slapstick-komedian taso heikkeni.

Komedian laatu hindinkielisessä elokuvateollisuudessa heikkenee joka päivä. Puhtaat huumorielokuvat ovat harvinaisuus veljeydessä. Leikkauskerroin on kasvanut elokuvissa. Minusta tuntuu siltä, ​​että repin hiukseni erilleen, kun ajattelen komediaelokuvia Bollwoodissa ja 2012! En tiennyt, että slapstick-komediastandardi oli hiipumassa. Kaipaan todella katsella hyviä komediaelokuvia. Suutuin, kun jouduin katsomaan ‘GaliGali Mein ChorHai’ta. Tämän pitäisi olla hauska ottaa huomioon Intiassa vallitseva korruptio. Joku kerro näiden elokuvien tekijöille, että tällainen elokuva on nukkuja. Veena Malikin tuotenumero ei riitä tämän elokuvan tallentamiseen, ja mielestäni se voi löytää paikan luettelosta, kuten vuoden 2012 kovimmat komediaelokuvat.

Toinen elokuva, joka jatkaa raivoni kiihdyttämistä, on Housefull 2. Tämän elokuvan menestys on osoittanut, että elinkelpoinen komedialaji kuolee hitaasti kuolemaan elokuvateattereissamme. Ihmiset eivät enää kiinnostuneet laadusta, ja muutaman tähden läsnäolo riitti heille nauttimaan elokuvasta. Elokuvan avausmäärä oli lähes 44 crore. Onneksi tämä elokuva ei varmistanut jäsenyyttä 100 crores -klubiin. Paljon hypeä syntyy myös siitä. Jotkut suorat asiakasarviot viittaavat siihen, että ylireagointi ei voi lopettaa naurua. Toivon asianomaisten toimijoiden panevan merkille ja varmistavan, että sitä sovelletaan heidän tuleviin esityksiinsä.

Mitä on varastossa vuonna 2013?

Vuoden 2013 skenaariot eivät näytä kovin lupaavilta. Chennai Express julkaistaan. SRK ja RohitShetty ovat tehneet ensimmäistä kertaa yhteistyötä elokuvan parissa. Odottakaamme, pystyykö tämä pari tuottamaan laadukasta komediaa kuin levylle tarjoiltua keskinkertaisuutta. Elokuvatrailereiden kuluttaja-arviot osoittavat kuitenkin, että ihmiset ovat innoissaan tästä. Selvyyden vuoksi lentävät autot eivät ole hauskoja. Toinen vuonna 2013 ilmestynyt elokuva on Himmatwala. Toivon, että yleisö ei tarvitse “himmatta” tämän elokuvan katseluun. Siinä pitäisi olla kipinä sen sijaan, että se olisi vain höyryä.

Hollywoodin huumori

Hollywoodiin kääntyminen näyttää siltä, ​​että ryöstöt ovat asia teollisuuden komediatarjonnalle. Absurdi tekijä kiihtyy ehdottomasti näissä elokuvissa. Haluat katsella niitä pitkän päivän jälkeen, jolloin sinun ei tarvitse soveltaa mitään järkeä. Tämä on kiinnostanut monia. Tämän osoittaa Tedin menestys. Ted teki avajaisviikonloppuna 54 107 475 dollarin kokoelman! Tämän on oltava iso numero. Tarina kertoo nallekarhusta, joka on melko mätä. Elokuva on yksi vuoden 2012 parhaimmista komediaelokuvista. Toinen mielenkiintoinen näkökohta on se, että se rikkoi vuoden 2009 menestyksekästä ennätystä The Hangover.

Näyttää siltä, ​​että ruma olisi ollut komedian maku vuonna 2012. Diktaattori voisi mahdollisesti ottaa kruunun yhdeksi vuoden 2012 räikeimmistä komediaelokuvista. Elokuva tuotti 4,2 miljoonan dollarin arvosta tuloja eri markkinoilta ja lähes 2 miljoonaa dollaria arvostettiin elokuvasta. Iso-Britannia. Ulkomarkkinoilla tämä elokuva on ehdottomasti avattu odotusten mukaisesti.

Ihmiset saattavat tai eivät välttämättä keksi kovia argumentteja, tämä elokuva tuo naurua. Tarkoitus on, että rajan ja hauskan välinen hieno viiva vähenee. On vaikea erottaa söpö ja mauton. Puhdas comdis-aika on kauan mennyt. Se sekoitetaan muihin tyylilajeihin vetovoiman tuomiseksi esiin.

Puhdas 2013?

Tuleva vuoden 2013 komediaelokuva näyttää paljon paremmalta kuin Bollywoodin. Kauan odotettu jatko-osa, Despicable Me 2, julkaistaan ​​ja varmasti ilahduttaa kaikkia animaatioelokuvien ystäviä. Komedia ja animaatio yhdistelmä näyttää erittäin jännittävältä. Ulkonäöltään luulen, että tämä on yksi lupaavista elokuvista vuonna 2013. Smurffit 2 on toinen elokuva, jonka kuva on yksi vuoden 2013 eniten tuottaneista elokuvista. Olen iloinen siitä, että vuonna 2013 puuttui röyhkeä tekijä. kerran ilmaisen verkkosisällön, pystyin nauttimaan elokuvasta. komedia perheeni kanssa.