Los Angelesissa on paljon viihdemahdollisuuksia ilmaisen komedian suhteen. Mutta minne sinun täytyy mennä? Kenen sinun pitäisi nähdä? Mistä löydät hauskimmat komediaesitykset LA: sta?

LA-komedia-kohtauksessa on suuri määrä lahjakkaita stand-up-koomikoita, jotka etsivät jatkuvasti uusia paikkoja ja yleisöjä keksimään. Vaikka verkossa on paljon hauskoja videoleikkeitä stand up -komediasta, mikään biiteistä ei osallistu hauskoihin esityksiin livenä.

Vältä perinteisiä komediaklubeja, kun etsit ilmaista stand up -komediaa Los Angelesista

Ilmaisen stand up -komedian löytäminen suurista klubeista, kuten Improv, Laugh Factory tai Comedy Store, ei ole helppoa. Stand up -koomikot esittävät usein komediaesityksiä LA: ssa baareissa, ravintoloissa, teattereissa, takapihoilla ja muissa paikoissa, joissa se ei ehkä ole. Caseyn baari & amp; Grilli, Westwood Brewing Company, Independent Theatre, Hollywood Studio Bar & amp; Grilli ja 3 klubia ovat paikkoja, joista löydät Los Angelesin koomikoita tekemässä ilmaista komediaa joka viikko. Näissä paikoissa on ilmainen stand up -komedia, eikä juomien vähimmäismäärä lisää kohtuuhintaista iltaa. Tämä ei-perinteinen sijainti voi olla parempi, koska löydät intiimin ympäristön, jossa koomikot ovat vuorovaikutuksessa suuremman yleisön kanssa.

Los Angelesin koomikot ovat kaikkialla, ja löytää sellainen, joka saa sinut nauramaan, on avain ilmaiseen komediakokemukseen. Kyle Kinane on tunnettu stand-up-koomikko, jota arvostetaan suuresti LA-komedia-kohtauksessa. Kyle järjestää hauskoja esityksiä säännöllisesti. Hän on avannut Patton Oswaltille ympäri Yhdysvaltoja ja esitellyt äskettäin lähtevän komedia-CD: n “Death of the party”. Löydät sen yhdestä LA: n monista ilmaisista komediaesityksistä yhtenä suosituimmista nimistä Los Angelesin komedian suhteen. Johnny Pemberton, toinen nouseva julkkis LA-komedia-kohtauksessa, on ehdottomasti joku, jonka tarkistat, kun hän ei isännöi MEGADRIVE-esitystään MTV: ssä. Johnny on yksi niistä Los Angelesin koomikoista, jotka tekevät vapaasti seisomaan komediaa säännöllisesti. On jopa mahdollista löytää vakiintuneita, menestyviä stand up -koomikoita, kuten David Koechner, tekemässä ilmaisia ​​komediaesityksiä LA: sta. David esiintyy usein Will Ferrell -elokuvissa ja tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Champ Kindina Anchormanissa. Osa komedian katsomisesta Los Angelesissa sisältää mahdollisuuden katsella David Koechnerin uuden hahmon esiintymistä yhdessä LA: n monista ilmaisista stand up -komediaesityksistä.

Vältä avoimia mikrofoneja LA

n ilmaisessa komedia-kohtauksessa, ellet tiedä, että yksi suosikki stand-up-koomikoistasi esiintyy. Avoimet mikrofonit voivat olla pettymyksiä, koska jotkut kokemattomat stand up -koomikot käyttävät niitä uuden materiaalin parissa. Tiistai-illat ovat loistava tilaisuus löytää ilmainen stand up -komedia Westwood Brewing Company -yhtiöltä, josta löydät joitain Los Angelesin hauskimmista koomikoista. Keskustan itsenäisessä teatterissa on myös tiistai-ilta-esityksiä, joissa useat kansallisesti tunnustetut stand-up-koomikot esittävät ilmaista stand up -komediaa ainutlaatuisessa elokuvateatterissa. Maanantai-illat tunnetaan yleensä jalkapallosta, mutta LA: n komedia-kohtauksessa se on myös sama ilta, jossa voit tarttua suosittuun ilmaiseen komediaesitykseen Tiger Lilly Hollywood Studio Bar & amp; Grilli. Ohjelma, jossa on upea ilmainen komedia yhdistettynä henkilökohtaiseen hauskaan ympäristöön, on Komedia-autotalli. Seisomaiset koomikot, jotka asuvat huonetoverina, alkoivat järjestää kuukausittain ilmaisia ​​komediaesityksiä autotallissaan Burbankissa. Half house party, half comedy club, The Comedy Garage, on loistava paikka nähdä ilmainen stand up -komedia ja tavata Los Angelesin parhaita koomikoita.

Valitusta paikasta riippumatta, on paljon paikkoja, joissa voit tarkistaa ilmaisen komedian LA: ssa. Komedia ilmaiseksi vaihtuu usein heidän artikkeleidensa päivämääränä ja kellonaikana, joten muista vahvistaa paikalla, että komediashow on edelleen käynnissä yönä ennen suuntaan suuntaamista.