Amatööri-tuotetun kirkon skitin tai draaman ei tarvitse olla amatööri. Tässä on vinkkejä sen kiillotettavaksi, ammattimaiseksi ja hauskaksi.

Kirkon skitit ja skitit voivat olla amatöörituotteita, mutta niiden ei tarvitse olla harrastajia. Kirkossasi on monia lahjakkaita ammattilaisia, joita voit kutsua. He eivät ehkä ole ammattikoomikkoja, mutta voivat silti olla hauskoja. Muut kirkkosi ammattilaiset voivat tarjota resursseja myös erittäin kiillotettujen ammattimaisten kirkkokomedian tuotantojen tuottamiseen.

Yhdessä kirjoittamassani ja ohjaamassani kirkkokomedian käsikirjoituksessa kirkon jäsen, joka oli kaupallinen graafinen suunnittelija, loi lavastussuunnitelmia, jotka menivät paljon pidemmälle kuin mitä paikalliset ammattitaiteilijoiden suunnittelijat voisivat saavuttaa. Hän tuottaa myös kaikki visuaaliset markkinointimateriaalit. Ja toinen kirkon jäsen, joka omistaa paikallisen tuotantoyrityksen, loi väärennetyn hissinäytön tapahtuman tueksi. Kirkkomediatuotannon iltana vieraat, jotka eivät käy kirkossa, yrittivät käyttää sitä. Nyt se on hauskaa!

Käytä näitä vinkkejä ohjaamaan yrityksiä, jotka tuottavat komediakirkkojen tuotantoja, joilla on hengellinen vaikutus.

Määritä kirkkokomedia draaman teema

Olipa kyse 4-5 minuutin skitistä tai täydestä pelistä, aloita teemasta. Kirjoita se lauseeseen tai kahteen. Jos aloitat kirkon komedia-käsikirjoituksen kirjoittamisen naulaamatta sitä, voit kirjoittaa hauska vitsi vain nauramaan. Tämä on yleinen kuoppa niille, jotka nauttivat komedioiden kirjoittamisesta.

Huumori on erityisen tehokas kirjoittaessaan kirkon skeittejä ja skitejä. Mutta kirkon yhteydessä sen tulisi aina keskittyä hengellisen näkökulman asettamiseen. Joten selvitä aluksi, mikä henkinen kohta on, ja pidä tämä kohde edessäsi.

Esimerkiksi yksitoimisessa kirkonkurssissani Mikä on lupauksessa? teema on … Jumala lupaa meille pitävänsä sen, joten meidän on pidettävä lupauksemme. Kaikki kirkon komediatekstit on kirjoitettu tämän teeman tukemiseksi, ja päätöslauselmat tukevat myös sitä.

Kirjoita kirkon koomikomerkit näyttelijällesi sopivaksi

Ammatilliset näyttelijät ovat taitavia vaihtamaan persoonansa sopivaksi erilaisille söpöille hahmoille. Heidän ammattiuransa riippuu mahdollisuudesta olla monipuolinen. Annat heille söpön hahmon ja siitä heistä tulee.

Kirkkomedioissa työskentelet enimmäkseen amatöörinäyttelijöiden kanssa. Vaikka seurakunnassasi on paljon ihmisiä, joilla on myös luonnollisia koomisen näyttelijän taitoja. Se ei vain ole sitä, mitä he tekevät koko ajan, joten he eivät ole monipuolisia kuvaamaan humoristisia hahmoja ammattimaisina näyttelijöinä. Heillä on yleensä hauskoja persoonia, joista he ovat erinomaisia, mutta kun he siirtyvät pois luonnostaan ​​luonnostaan, heistä tulee enemmän näyttämötaitoja.

Joten luo hauska hahmo ja pyydä sitten näyttelijääsi kuvaamaan se, luo huumori, joka on räätälöity näyttelijän luonnollisiin vahvuuksiin. Toisin sanoen, ajattele niiden ihmisten luonnollisia kykyjä ja persoonallisuutta, joita haluat käyttää näyttelijöinä, ja luo sitten koomisia ja humoristisia hahmoja, jotka esittelevät heidän vahvuuksiaan.

Onko jollakin söpö ulkomainen aksentti? Voivatko he jäljitellä jotakuta kuuluisaa? Onko heillä luonnollinen taipumus, jota voit liioitella luomaan huumoria? Mitä enemmän hyödynnät heidän luonnollisia, humoristisia kykyjään, sitä luonnollisempia ja hauskempia he ovat.

Luo kirkkokomedioita käyttämällä suosittuja ihmisiä seurakunnassasi ja vitsejä

Onko joku suosikki kirkonhoitaja, jota kaikki rakastavat? Ja hänellä on hauska tapa, jota voit hyödyntää? Nuori kirkon pastori, jolla on kuuluisa tapa? Jäljittele näitä kavereita ja liioittele heidän erityispiirteitään ja omituisuuksiaan, jotta kirkkokomediataitosi olisi hauska. Tietenkin varmista, että heillä on huumorintaju ja älä välitä siitä, että heitä otetaan vähän. Ihmiset voivat olla hieman hauskoja nauramisesta, kun vitsi on heillä.

Asiat, jotka eivät yleensä ole hauskoja, ovat hauskoja seurakunnallesi. Ja sitä voidaan käyttää tehokkaasti tekemään henkinen kohta kirkon komediasketeissä, joita käytetään saarnojen parantamiseen.

Entä kun joku lipaa kirkon kastekeskukseen ja heittää vettä kuoron ullakolle? Jotain hauskaa, mitä tapahtui kirkon retriitillä tai lähetysmatkalla, josta kaikki tietävät? He tekevät hienoa materiaalia kirkkokomedialeikkeille, ja seurakuntasi nauraa vielä kovemmin, koska he kaikki ovat vitsi.

Pidä nämä kolme vinkkiä mielessä kirjoittaessasi käsikirjoitustasi ja tuotat hauskoja ja hengellisesti tehokkaita kirkon skeittejä ja skeittejä.