Johdanto

Ihailen ehdottomasti Bill Hicksin komediaa. Hän onnistui luomaan jotain hauskaa ja hauskaa suuresta ongelmasta. Hän tekee tämän monin tavoin, mukaan lukien “karkea” aiheesta. Hän puhui myös paljon politiikasta. Mutta hän ei puhu vain niistä – hän tekee niistä hauskoja ja hauskoja. Joten minulla on mielenkiintoinen ajatus. Voiko Bill Hicksin tyylin luoda uudelleen, mutta puolustaako se jotakin radikaalia ja vastustaa yleisön enemmistö? Joten ajattelin kirjoittaa stand-up-komediarutiinin kasvissyönnin nimissä, mutta enimmäkseen koomisen arvon vuoksi menettämättä henkistä arvoa. Ja tämä on rutiini. Nauttia!

Komedia

Tiedät mitä kuulen aina lihaa syöviltä ihmisiltä … Joo, puhun sinulle siellä. Saan tämän jostain syystä. (He sanovat) itselleen, (“Totisesti, te todella syövät maatilan eläimiä.” Joo, no, tiedätkö mitä? Eläimet harrastavat seksiä koko ajan. Itse asiassa koko maailma on kuin Ronin porno videoita. Jeremiah on perehtynyt lukuun ottamatta uusia tarinoita. Ja … Mitä minun on sanottava, että minun ei pitäisi pystyä saamaan osaa tuosta toiminnasta, eikö? Olen varma, että voin tavata tämän gepardin, joka kertoo minulle, että hän on orjuudessa ja haluaa päästä minuun alas nopeammin kuin peura takaa-ajoissa.

Toinen asia, jonka kuulen usein samoilta ihmisiltä. He näyttävät tuntevan olevansa erittäin tyytyväisiä, kun he kertovat kuinka hyvä liha maistuu. Murskaan perunoita, kun kuulen, kuinka 400 poundia syö neljäsosaa poundia, kerro kuinka paljon hän rakastaa lihaa. Ja hengityksen vinkumisen ja murinan välillä voin antaa tämän äänen tältä kaverilta: “Liha maistuu hyvältä. Mmmmm, pidän lihasta.” Puoli tuntia myöhemmin viisi ihmistä kuljetti tätä henkilöä läheiseen sairaalaan. Olin myös hänen kanssaan, kun hänellä oli sydänkohtaus. Sanoin hänelle, sanoin tämän: “Sinun täytyy todella luopua asioista, jotka eivät rakasta sinua takaisin.”

Hän yritti olla moraalinen kanssani: “Hei, mies, sinun täytyy syödä lihaa, se maistuu hyvältä.” Vastaan ​​kuten kaikki muut terveet ihmiset: “Arvostan todella kasvissyönnin terveysvaikutuksia.” Mies ärsytti ja sanoi minulle kovimmalla äänellään: “Tiedätkö, myös kasvissyöjillä on sydänkohtaus!” Ajattelin jonkin aikaa ja sanoin: “Kyllä, se on totta. Mutta kun minulla on sydänkohtaus, en tarvitse hätätapausta päästäksesi sairaalan ovista.”

Tarpeetonta sanoa, että hän palasi vanhaan väitteeseensä. “Liha on herkullista. Pidän siitä. Se maistuu hyvältä. Täällä sinun täytyy kokeilla! Vain pieni pala!” Olin kuin: “Poistu minusta, mies. Olet sairaalassa ja sinulla on sydänkohtaus syömättä sitä paskaa, ja haluat minun imettävän ruttoon?” Aioin kertoa hänelle, kuinka se oli: “Jätkä, et syö sitä, jos se ei maistu hyvältä?” Hän nyökkäsi. Joten sanoin hänelle: “Miksi lääkärit eivät pyyhi kieltäsi? Jos he tekevät niin, sinulla on melko hyvät mahdollisuudet elää yli kolmekymmentä, ehkä kolmekymmentäviisi, nyt.”

Hän kysyi uudestaan: “Miksi et syö sitä? Se maistuu hyvältä!” Minun täytyy sanoa se niin. Minulla on periaatteita. Valitettavasti olen eri mieltä kanssakäymisfilosofian kanssa. Minulla on moraalia. Jotkut teistä siellä saattavat olla eri mieltä kanssani. Tiedän sen. Entä jos tämä henkilö tulee luoksesi kahden viikon kuluttua, hänellä on kentucky paistettua sikiötä tai keppiä ja sanoo: “Tule! Kokeile! Se maistuu hyvältä!” Hän ottaa tämän valtavan haavan puremasta vartalon päällä olevasta vauvasta, hymyilee sinulle hampaiden väliin kiinnitetyllä pienellä nauhalla ja huutaa sitten uudelleen: “Se maistuu hyvältä! Tule! Kokeile yksi purema! Ota vain yhden käden päässä siitä. kentucky paistettu sikiöni! ” Kyllä, tiedän mitä kaikki sanotte: Anteeksi, minulla on moraalia. Kyllä kyllä ​​…

Vihaan metsästäjiä. Vihaan vain heitä. Onko täällä ketään muuta, joka vihaa heitä? Kyllä, kuulen aina metsästäjien sanovan: “Luulen, että ihmiskunnan ikuinen kohtalo on elää ulkona, seurata ja metsästää osana perintöämme.” Näin tämän henkilön uudelleen. Hengityksessä oli koptiini-oluen ja pekonin tuoksu, joka muodosti tämän sulamisen siitä, mikä voisi hyvinkin olla seuraava Calvin Klein -tuoksu. Hänen kätensä oli peitetty turkilla tai … jonkinlaisella sammalella, ei tiedä mikä. En ymmärrä kuinka hän voi metsästää kovin hyvin, koska hänen partansa on niin pitkä, olen varma, että hänellä on vaikea olla kompastumatta siihen. Hänen silmänsä ovat lähellä toisiaan, hän kumartuu ja … minun täytyy vain kertoa hänelle,”Tiedätkö, jätkä, en usko, että sinä ja minä olimme samaa lajia. Tavallinen ja yksinkertainen. Sinä neandertalilainen, joka tulit kukkuloilta metsästämään ja tappamaan, samalla kun kaatoit veljeäsi, tuli tylsäksi. Mene takaisin luolaasi ja jätä nuo köyhät olennot yksin. “