yksinäisyys


Koira ja tatuoinnit ovat yksinäisyyden uudet symbolit. Pian ihmiset alkavat ottamaan tatuointeja koirilleen. Koirilla on jo vaatteita, joten koiratatuoinnit ovat ihan pian täällä. Ehkä ne saa tehtyä jopa itse, iphonen uudella dog ink-applikaatiolla.

Jeesus


Kristinusko oli alussa maalaisten pakanauskonto. Se oli Roomassa sorrettujen, köyhien ja muukalaisten uskonto.  Usko, mikä puhalsi auktoriteetteja vastaan. Ei isänmaan, rikkauden tai kodin puolesta. Jeesus itse oli anarkisti ja pummi, joka puhui myötätunnon puolesta. Anti-konservatiivi, joka kehotti ihmisiä jättämään isän, äidin ja vanhan arvomaailman. Jeesus käski etsiä omaa ääntä, eli totuutta. Jeesus halusi puhdistaa ihmisistä syyllisyyden. Syyllisyyden, jonka Rooman valta oli luonut ihmisille.

Mitä Jeesus tekisi nyt? Marssisi eduskuntaan homojen, narkkareiden, romanikerjäläisten ja muiden sorrettujen kanssa vaatimaan tasa-arvoa.

En ole ikinä nähnyt kristittyä, joka eläisi oikeasti oppiensa mukaisesti.

Itsenäisyys on päänsisällä


Mä tapasin baarissa tyypin, jolla oli Perkele -merkkinen huppari päällä. Sen hupparin selkäpuolella oli tilastoitu Neuvostoliiton ja Suomen henkilömenetykset talvisodassa. Tilaston alla oli teksti: ”suomalainen periksiantamattomuus ei ole ohi”

Tuli mieleen, että kenelle tää tyyppi yrittää todistaa ja mitä? Mitä jos itsellä yksi identiteetti liittyisi ihmisten murhaamiseen. Sota ei pitäisi olla ikinä glorifioinnin kohde, koska sota on aina viimeinen vaihtoehto ja se tapahtuu, kun ollaan totaalisesti epäonnistuttu kaikessa. Sama kun antaisi sauna-Timolle Harvia t-paidan.

Koulutus

Miksi tämä sairas yhteiskunta pysyy pystyssä? Koska ihmiset eivät muutu. Fundamentaalinen muutos pitäisi lähteä koulutuksesta.  Ihmisten ajatuksia sidotaan nykyisellä koulutuksella. Minun koulussa uskonnonopettajaa ei saanut edes kyseenalaistaa. Miten sairasta se on? Lapsi haluaa tietää kaiken, mutta sille ei kerrota mitään. Turhauttavaa. Nykyisellä koulutuksella ihmiset eivät muutu. Nykyjärjestelmä ei halua ihmisistä lähtöisin olevaa muutosta, koska muutos olisi taloudelle katastrofaalinen. Tämän takia kaikki nykyinen, valtioiden alla oleva koulutus, sisältää enemmän propagandaa kuin oikeata informaatiota. Täsmätietoa, eikä kokonaisia kuvia. Laserilla pystytään leikkamaan ja parantamaan näkö, mutta natseja on vielä olemassa. Kouluissa on pakko olla jotain lähtökohtaisesti pahasti vialla. Kouluissa pitäisi antaa kaikille omat työkalut, ja riittävästi henkistä apua ylläpitämään nämä työkalut.

Ylioppilaskirjoituksissa paskalle lähti mukaan opettaja vartioimaan, että en lunttaa. Mitä sitten, jos olisin luntannut? Olisin luntannut, koska olisin halunnut tietää oikean vastauksen. Mitä väärää siinä on? Minkä takia "älykkyyttä" pitää mitata kouluissa eri arvosanoilla, jos jokaisella on oma tapa oppia. Kaikki kokeet pitäisi olla vapaaehtoisia. Kaikkien pitäisi päästä siihen kouluun mihin haluaisi. Koulut väittää opettavansa sivistystä, vaikka siellä opetaan kilpailuyhteiskunnan säännöt. Kilpailuyhteiskunta ei ole sivilisaatio, vaan kilpailu. Mutta Joni yhteiskunta ei toimi, jos kaikki pääsisivät opiskelemaan sitä mitä haluaisivat, koska kaikille ei riittäisi oman alansa töitä. Niinpä. Luulenkin, että tämä ihmisten väkisin lokeroittaminen pitää yhteiskuntaa pystyssä vielä noin max. 25-vuotta.

VENLA-GAALA”Suomalaiset katsovat televisiota keskimäärin 3,5h tuntia vuorokaudessa. Se on aplodien paikka!”
–Venla-gaalan juontaja 2013.

Kaupallisten televiso-ohjelmien sisällön prioriteetti on luoda mahdollisen toimivat olosuhteet mainoksille. Mainokset ja tuotesijoittelu ovat psykologiaa. Ne ovat laskelmoitua ja tutkittua ihmisten aivopesuohjelmointia. Lähes kaikki television sisällöntuottajat elävät tilanteessa, jossa markkinointikoneistot sanelevat ehdot ohjelmille ja pakottavat riisumaan tekijöidensä (jos niitä on) ideologiat yhdeksi kompromissiksi. Se on surullista, koska mainokset luovat katsojille kuplan. Kuplalla tarkoitan oman riittämättömyyden tunnetta, johon koko mainosmaailma perustuu. Kuplat tuhlaavat elämän oikeita resursseja. Sisällöntuottajat ovat mukana tässä kuplassa, kukin omalla tavallaan. Yhteiskunnassa missä elintason ylläpitäminen orjuuttaa ihmiset työnteolla, pakottaa toteamaan, että todellista elintasoa ei ole edes olemassa. Orjat tekevät orjille tuotteita, jotta orjat saavat kuplansa. Sivilisaation tilalla on kulutushysteria, jonka muurahaisia ovat mm. mainosrahoista riippuvaiset "wannabe-taitelijat." Televisio-ohjelmat eivät ole taiteilijoiden näköisiä, joiden tehtävä pitäisi olla, totuuden puhuminen vääryyttä vastaan. Ohjelmat ovat nykyään juontajiensa näköisiä, joiden ainoa tehtävä on avata suu silloin kun käsketään. Venla-gaalassa wannabe-taiteiljat pelkäävät oman asemansa menettämistä niin paljon, että kukaan ei uskalla kritisoida nykytelevision kyseenalaista toimintamallia. Poikkeuksia kuitenkin on ollut  (Mad Ventures). Valitettavasti tällaiset televisiontekijät ovat nyt suuri vähemmistö.

Kulutusyhteiskunnan vääjäämätön lopputulos on kuluttaa ihmiset loppuun, pistämällä hintalappu kaikelle sellaisella, mikä pitäisi olla maapallolla ilmaista. Vettä mainostetaan nykyään televisiossa. Mainokset ovat itsensä löytämisen vastakohta. Terveet tavoitteet ovat sinun ja kulttuurin tuomien odotusten välinen konflikti, mikä lopulta puristuu omaksi subjektiiviseksi totuudeksi. Oma totuus mahdollistaa ns. markkinoilla äänestämisen. Oma totuus lopettaa kuluttajien unelmilla rahastamisen. Itsensä löytäneen ihmisen egoa, eivät palkinnot tai vaurauden symbolit kiinnosta. Selkääntaputus seremoniat, kuten Venla-gaala, muuttuu kaikilta osin komediaksi. Itse en ole löytänyt itseäni, mutta olen lähempänä sitä nähtyäni viime Venla-gaalan.

(YLE:n ohjelmat eivät ole mainoksista riippuvaisia, ihmettelenkin YLE:n suostumista Venla-gaalaan.)OLETKO TERVE?Länsimaalainen kulttuuri nojaa kaksinaismoralismiin. Amerikan perusti ryhmä valkoisia orjan omistajia, jotka halusivat olla vapaita. Euroopan perusti Rooman tyrannimaista käytöstä pelästyneet valkoiset ihmiset, jotka siirtomaiden avulla loivat uusia imperiumeja. Kansainväliset pankit loivat maailmaan köyhyyden ja nyt pankit sponsoroivat nenäpäivä lähetystä. Köyhät maat luokitellaan kehitysmaiksi, vaikka stressi tappaa kehittyneissä maissa nälänhätää enemmän. Lähes kaikki rauhaan pyrkivät liitot ja yhdistykset ovat länsimaalaisia. Viimeisen kahden sadan vuoden aikana länsimaalainen sivistynyt kulttuuri on aloittanut 90% maailman sodista. Työttömiä kutsutaan syrjäytyneiksi, vaikka tilastot kertovat masennusten johtuvan pääosin tylsästä työpaikasta. Psykiatrit, terapeutit ja psykologit kertovat virallisesti kuka on hullu, mutta heidän puheille on vaikea päästä ilman järkeviä perusteluja. Itsenäisyyspäivinä rauhan muistoksi ammutaan aseilla ilmaan, sekä esitellään uusinta sotakalustoa. Televisiossa parhaimpaan katseluaikaan lähetetään kaikista yksinkertaisimmat ja sisällöttömät ohjelmat. Epäkäytännölliset vaatteet ovat usein muotia. Poliitikot kärsivät kansan luottamuksen puutteesta, vaikka etenemiseen tarvitaan kansanäänestys. Voittoa tehdään myymällä tavaroita kalliilla muille ja elintasoa nostetaan ostamalla muualta halvemmalla. Ostetaan tavaroita, joita ei tarvita, rahalla mitä ei ole.
Jos meno länsimaalaisella planeetalla ahdistaa, se ei ole sun vika.

10 keinoa olla flippaamatta


1.     Kyseenalaista valtavirtamedia.
2.     Älä käytä päihteitä pakenemiseen.
3.     Älä loukkaannu henkisesti. Näe paskan läpi.
4.     Älä ylpeile, mitä olet ostanut.
5.     Sinun vanhemmat ovat tyhmempiä kuin sinä.
6.     Älä tee mitään, missä suositellaan käytettäväksi kypärää.
7.     Älä kato televisiota.
8.     Älä masturboi Facebookissa.
9.     Älä käytä kenkiä, mitkä on tehty kokonaan kumista tai muovista.
10. Älä lisäänny elämänmuutoksen takia.

Höpöjä

Kun ihmiset eivät saa itselleen haluttuja vastauksia ne joko räjähtävät, räjäyttävät, tai keksivät räjähdyksen. Mistä me tullaan? Alkuräjähdyksestä! Mistä vitun räjähdyksestä? Huolestuttavaa on se, että alkuräjähdysTEORIAA opetetaan faktana kouluissa. Mitä oli ennen räjähdystä? No ennen alkuräjähdystä ei kuulemma ollut aikaa. Mustassa aukossa ei myöskään ole aikaa, vaikka musta aukko ei ole käsityksemme mukaan ikuinen. Alkuräjähdys loi materian, energian sekä aikaulottuvuuden. Ihmettelen miten alkuräjähdystä voidaan tutkia, jos meillä ei ole käsitystä alkuräjähdyksen sytytyslangasta, eli ajan synnystä. Kaikki mikä räjähtää, tarvitsee "ajan" eli havainnoitsijan. Meidän käsitys ajasta on niin puutteellinen, että mitään teorioita ’alusta’ en ota vastaan. 

Hallusinogeenit vääristää ajantajun. Mä veikkaan, että sienissä on jotain vinkkejä ajan käsityksestä, sekä sen illuusiosta. Mitään vastauksia tripeiltä on turha lähteä odottamaan. Sienet ei yksinkertaisesti tiedä. Ne on ihan yhtä ulalla, kuin ihmiset ja eläimet . Hallusinogeeneilla ongelmille saa ehkä värit, joilla on helpompi peilailla ongelmia. Aika on vaikka punainen ja punaisella on loputtomasti eri sävyjä. Miksi sienet antaa vinkkejä? Mä veikkaan, että sienillä on ollut ihmisen evoluutiossa joskus tärkeä rooli. Kasvaahan ne maassa, eikä puussa. Sienten sisältämä hallusinogeeni pakotti aivot kasvamaan. Kaikki on kuitenkin sattumaa. Eri kautta tullut älyllinen evoluutio, olisi voinut olla jopa parempi. Sienet oli ihmisen alkuräjähdys.

Mihin uskon tänään? Jos mun pitäisi kasinossa laittaa rahat jollekin suurelle teorialle, laittaisin tälle: Mä veikkaan, että todellisuus on hyvin fiktiivinen. Mä luulen, että galaksin keskellä on valtava musta aukko, jonka pinnalla kaikki informaatio on kaksiulotteisesti kaavana. Koko galaksi on hologrammi, eli heijastus mustan aukon pinnalta. Vähän niin kuin projektori heijastaa elokuvaa, heijastaa musta aukko linnunrataa. Kaikki siis tapahtuu oikeasti, mutta mielen tuoman energian avulla. Mä uskon tähän, koska vain kaksiulotteinen tieto on ikuista. Kolmiulotteinen todellisuus olisi energian tuhlaamista. Aikaa ei myöskään ole olemassa kaksiulotteisessa maailmassa, eli alkuja tai loppuja. Mun on paljon helpompi myös uskoa kaksiulotteiseen Jumalaan. Jumala on mulle ehkä jotain hyvin pientä kvanttifysiikan kokoista alkuvoimaa. Jotain yksinkertaista. Ehkä Jumala antoi ainoan kolmiulotteisen poikansa meille, koska niin moni kuvitteli niin.

Universumi

Kaikki puhuu universumista, vaikka kukaan ei tunne naapureitaan. Kaikki joogaa, mutta kukaan ei ole onnellinen. Kaikki laihduttaa, mutta kukaan ei laihdu. Vuosi 2012 pitäisi olla tietoisuuden vuosi, mutta kirjaston kävijämäärät laskee. Pettäminen, varastelu, huumeet sekä köyhyys ovat nousussa. Ehkä universumi kuuntelee sittenkin. Universumihan tuottaa suurimmaksi osaksi kuolemaa, kylmyyttä sekä etäisyyttä.

Show

On paljon asioita, minkä takia olen luopunut toivosta länsimaalaisen 'siviilisaation' kanssa. Tutkin sitä nykyään vain viihde mielessä. Kiintoisaa on, että Obama on sotinut Bushia enemmän. Se on fakta. Pelottavaa on se, että sillä kaverilla on rauhan Nobel. Gandhilla ei ollut rauhan Nobelia. Pistää mietityttää.