Höpöjä

Kun ihmiset eivät saa itselleen haluttuja vastauksia ne joko räjähtävät, räjäyttävät, tai keksivät räjähdyksen. Mistä me tullaan? Alkuräjähdyksestä! Mistä vitun räjähdyksestä? Huolestuttavaa on se, että alkuräjähdysTEORIAA opetetaan faktana kouluissa. Mitä oli ennen räjähdystä? No ennen alkuräjähdystä ei kuulemma ollut aikaa. Mustassa aukossa ei myöskään ole aikaa, vaikka musta aukko ei ole käsityksemme mukaan ikuinen. Alkuräjähdys loi materian, energian sekä aikaulottuvuuden. Ihmettelen miten alkuräjähdystä voidaan tutkia, jos meillä ei ole käsitystä alkuräjähdyksen sytytyslangasta, eli ajan synnystä. Kaikki mikä räjähtää, tarvitsee "ajan" eli havainnoitsijan. Meidän käsitys ajasta on niin puutteellinen, että mitään teorioita ’alusta’ en ota vastaan. 

Hallusinogeenit vääristää ajantajun. Mä veikkaan, että sienissä on jotain vinkkejä ajan käsityksestä, sekä sen illuusiosta. Mitään vastauksia tripeiltä on turha lähteä odottamaan. Sienet ei yksinkertaisesti tiedä. Ne on ihan yhtä ulalla, kuin ihmiset ja eläimet . Hallusinogeeneilla ongelmille saa ehkä värit, joilla on helpompi peilailla ongelmia. Aika on vaikka punainen ja punaisella on loputtomasti eri sävyjä. Miksi sienet antaa vinkkejä? Mä veikkaan, että sienillä on ollut ihmisen evoluutiossa joskus tärkeä rooli. Kasvaahan ne maassa, eikä puussa. Sienten sisältämä hallusinogeeni pakotti aivot kasvamaan. Kaikki on kuitenkin sattumaa. Eri kautta tullut älyllinen evoluutio, olisi voinut olla jopa parempi. Sienet oli ihmisen alkuräjähdys.

Mihin uskon tänään? Jos mun pitäisi kasinossa laittaa rahat jollekin suurelle teorialle, laittaisin tälle: Mä veikkaan, että todellisuus on hyvin fiktiivinen. Mä luulen, että galaksin keskellä on valtava musta aukko, jonka pinnalla kaikki informaatio on kaksiulotteisesti kaavana. Koko galaksi on hologrammi, eli heijastus mustan aukon pinnalta. Vähän niin kuin projektori heijastaa elokuvaa, heijastaa musta aukko linnunrataa. Kaikki siis tapahtuu oikeasti, mutta mielen tuoman energian avulla. Mä uskon tähän, koska vain kaksiulotteinen tieto on ikuista. Kolmiulotteinen todellisuus olisi energian tuhlaamista. Aikaa ei myöskään ole olemassa kaksiulotteisessa maailmassa, eli alkuja tai loppuja. Mun on paljon helpompi myös uskoa kaksiulotteiseen Jumalaan. Jumala on mulle ehkä jotain hyvin pientä kvanttifysiikan kokoista alkuvoimaa. Jotain yksinkertaista. Ehkä Jumala antoi ainoan kolmiulotteisen poikansa meille, koska niin moni kuvitteli niin.