12 elämänohjetta

1. Jos kaipaat itseluottamusta, hengaile ihmisen kanssa, jota et voi sietää. Mikään ei anna niin paljon sisältöä elämään, kuin väkinäinen puolituntinen ärsyttävän ihmisen seurassa.

2. Yritä aina tehdä niin vähän töitä kun pystyt. Kun teet jotain mielekästä, älä kutsu sitä sanalla työ.

3. Pidä keittiössä vain yksi lautanen, lusikka, haarukka, veitsi, paistinpannu, kattila, muki ja lasi. Jostain syystä ei tule tiskiä. Jos tykkäät tiskaamisesta, sä oot väärässä.

4. Älä ikinä ole hyvissä väleissä pomosi kanssa. Hyvä suhde esimieheen tuottaa vain lojaalisuusongelmia ja lisää töitä.

5. Ole lapsellinen. Aloita uudestaan jutut, joita teit vain lapsena, kuten suojatien valkoisilla viivoilla hyppely ja näpistely.

6. Valvo niin kauan kuin haluat, kuuntele musiikkia niin kovalla kuin haluat ja syö mitä haluat. Älä tunne syyllisyyttä mitä teet itsellesi ja naapureillesi.

7. Älä käy kauppakeskuksissa, paitsi lämmittelemässä. Kierrä kaupoissa katselemassa tuotteita, mitä et ainakaan ostaisi.

8. Kaupungilla ollessasi, käy hienoissa ravintoloissa vessassa. Valehtele, että olet ravintola-arvostelija.

9. Juttele aina pitkään puhelinmyyjän kanssa. Lopussa pyydä puhelinmyyjän kotinumeroa, jotta voit soittaa hänelle myöhemmin takaisin.

10. Jos löydät jostain rahaa, älä kerro kenellekään, äläkä palauta rahoja. Ongelmien syntyessä kerro, ettet muista mistään mitään.

11. Aamulla kun heräät. Mieti mitä kaikkea olisi kannattanut tehdä toisin. Mieti myös miten hyvin menestyisit, jos saisit tämän hetkisellä elämänkokemuksella olla taas peruskoulun ekalla luokalla.

12. Älä häpeä tanssitaitojasi. Jos et saa seuraa baarin tanssilattialla, näytä avoimesti persettä. Odota kuitenkin hetkeä, jolloin muut tanssivat hitaita.