Pakkopalautus ei kuulu ihmisen päähän.

Kun synnyt sattumoisin johonkin paikkaan se ei anna etuoikeutta sanoa toiselle, että sä et saa tulla sinne samaan paikkaan. Koko sana pakkopalautus kuuluu ala-asteen johonkin pallopeliin. Mieti, jos asiat olisi toistepäin. Sä ja sun skidi tarvii turvaa ja jossain joku sivistymättömyyden ratas kertoo, ei saa tulla tänne. Maailma pitäis olla niin, että jos päätät lähteä kävelemään johonkin suuntaan, vain vesi on materia, jonka joutuis ja pitäisi kiertää, mutta maailma ei ole sellainen, ja se on valinta.

Sillonku mulle rakennettiin mökki Amazonille ihmiset siellä itki, kun mä lähdin pois. Ei sillonku mä tulin. Mä jopa sentään yöllä ripuloin sen kylän päämökin olohuoneen lattialle useita tunteja.

Vapaus Valita

Ihmisten Kulttuuri manipuloi ihmisiä siinä määrin, että eläimillä se purkautuisi häiriökäyttäytymisenä. ”Löydä itsesi” kaltainen elämäntarkoitus on hukutettu rauhaa, vapautta ja kannustamista tuputtaviin iskulauseisiin, mitkä lopulta ohjaa energian markkinavoimien pussiin. Ihmisten kapasiteetti ja elämäntarkoitukset määräytyvät näin elintason ylläpitämisen vaikeuteen. Se on eriasia, kuin itse eläminen, koska systeemissä elintason ylläpitäminen vaati "silmien" sulkemista, ei avaamista, jolloin todellinen itsensä löytäminen voisi alkaa.

Elämä ei sinänsä tarvitse, kuin yhteisön. Kaikki muu on opeteltua tarvetta. Vapautta lähdetään siis etsimään väärästä suunnasta, koska kukaan ei ole vapaa, ennen kuin yhteisö on. Individualismi on syntynyt tästä tarpeesta. Halusta olla vapaa.

Individualismi on lähes täydellinen vapauden vastakohta, koska terve ihminen alkaa pitämään huolta yhteisöstään automaattisesti. Individualismia ei siis edes tarvita. Nyt sille faktalle ei anneta tarpeeksi voimaa ja kannustusta. Yksilötason vapaus on harhaoppi. Vapaalle ihmiselle ei tarvitse erikseen kertoa onko hän on vapaa.

Ihmiset eivät ole tarpeeksi kehittyneitä saadakseen tämän hetkisen elintason, kuten arki-teknologiatason, koska nyt se luodaan riistämällä heitä, joilla on kaikista vähiten. Vapaus ja kärsimys ovat kollektiivisia tunteita. Itsensä löytäminen on myös kollektiivinen matka, koska ihmisten etsimä totuus on muuttumaton totuus, jonne kaikki lopulta päätyvät, jos he haluavat sitä vapautta. Todellista vapautta.

Onneksi mikään ei ole muuttunut, Elastinen on outo ja Jaajo ei ole hauska.

Sain lapsen. Muutama lapseen liittyvä myytti on jo nyt rapissut pois, kuten raha. Yhteiskunta on aina uskotellut mulle, että lasten tekeminen vaatii paljon rahaa. Mulla ei ole mennyt yhtään rahaa vauvaan. Kaikki vaatteet, lelut, vaipat, vaunut ja turvaistuimet,  olen saanut tutuilta. Neuvolat ja lääkärit ovat yhteensä noin 50 euroa. Ihmiset varoitti mua ennen vauvan tuloa, että ” rahaa tulee sitten menee.” No ei ole.

Toinen yllätys on Neuvolan rautalankameininki. Neuvola on hyvä mesta kysellä asioita, mutta viimeks sieltä tuli esite missä neuvottiin, että lasta ei saa ravistaa. Sit esitteessä on esimerkkikuva, kun joku ravistaa lasta. Pitääkö tuokin neuvoa erikseen. Missä kunnossa jengin hermot on?

Keskiluokkaisuus ja tasapaino. Pelkäsin, että mä jotenkin ”pehmennyn” Hyväksyn suuret linjat ja lähden mukaan yhteiskunnan normeihin, tyydyn vähemmän nautinnollisempaan elämään ja rupean katsomaan televisiota. Tätä ei ole tapahtunut esim. Suomalainen  televisio ohjelmisto ihmetyttää ja oudoksuttaa minua edelleen. Jotenkin koko valtavirtaviihde konsepti – julkikset vierailee julkiksien ohjelmissa ei tunnu terveeltä yhteiskunnalta. Tuijotan mielummin radiota kun teeveetä.

Seksi. Nyt kun on konkreettisesti nähnyt mihin seksi johtaa, eli vauvaan, tuotteiden mainostaminen seksillä tuntuu oudolta. Partavettä mainostetaan blondeilla ja vaippoja iloisilla perheillä. Miksi niitä ei yhdistetä? Perhe tulee, jos käytät tätä hajua. Mystisesti mainostetun seksin päätös on usein vauva. Eks ois parempi, että tuotteiden mielikuvat johtaisi aina johonkin uuteen ajatukseen. Osta Magnum jäätelö – koska Soini on väärässä.

Miehet! Pahinta insestiä on mennä markkinavoimien pilluun aina uudestaan ja uudestaan. Sieltä tulee vauva. Ei mainosten lupaukset.

Uudet nettisivut

Minun nettisivut vaihtui. Pakko pysyä mukana muuttuvassa ympäristössä. Eli uusia nettisivuja on helpompi päivittää. Toivottavasti saan päivitettyä tätä blogiakin useammin. Luin vanhoja tekstejäni läpi. Blogissa näkyy eri elämänvaiheiden kelat. Masennuksesta vähän helpompaan elämänhallintaan. Tapani on ollut kirjoittaa tähän blogiin, aina kun on vituttanut. Nyt ajattelin laajentaa tunne-skaalaa ja kirjoittaa aina kun jaksan. Outoja vaiheita elämässä on nyt esillä, koska saan toukokuussa lapsen. Lisäksi olen kirjoitellut paljon elokuvakäsikirjoitusta. Stand up -komedia on ollut snadisti tauolla. Olen tehnyt keikkoja, mutta en ole keskittynyt siihen. Se on tavallaan edesauttanut tyyliä "menee vain puhumaan" En ole viimeaikoina pahemmin valmistautunut keikkoihin, olen vain mennyt.

kosmista kannibalismia

Kaikki pelkää hylätyksi tulemista. Niin tulee kuitenkin käymään. Universumi hylkää meidät. Aurinko sammuu, galaksit lähestyvät toisiaan ja lopulta ne yhdistyvät tanssimaan kaiken elävän kustannuksella. Universumi ei kuuntele sinua. Se ei välitä! Se on vaikea fakta niellä.


Ihmisten taistelu elämästä ei ole nykyään niin veristä, mutta se on individualistisempaa kuin ennen. Minäkuvan korostaminen on muuttunut  tarpeeksi sosiaalisenmedian takia. Olemme kuin hylättyjä muiden hylättyjen keskellä. Olemme rakennettujen mielikuvien kautta yhteydessä muihin, korostaakseen itseämme. Kysymys kuuluu, missä vaiheessa loinen ottaa itsestään selfien? Ennen vai jälkeen tuhon? Ihminen korostaa itseään ilman, että pitäisi huolta heistä, joille yrittää itseään korostaa. Ihmiset siis elää niin kovaa itsensä kautta, että ei tule tajunneeksi, että elämä pitäisi elää elämän kautta.


Universumi on taloudellinen. Se pyrkii jatkumoon, mutta ilman merkityksiä. Ehkä sen takia ihmiset muodostavat käytöksellään ns. energiaverkon, jonka tehtävä on rakentaa elämäntarkoitus sinne missä tarkoitusta ei vielä ole. Ihmisen kapasiteettia ei ole kirjoitettu sääntöihin, koska sääntöjä ei ole. Luulen, että lopulta kaikki elämä ajautuu takaisin alkutekijöihin. Kukaan ei tiedä etukäteen missä vaiheessa, tai voisiko ihmisen luoma elämä olla vielä silloin mukana loppubileissä. Kukaan ei tiedä minkälainen tulevaisuus tulee olemaan, mutta maailman trendeistä voi yrittää ennustaa vähän mitä on tulossa.


Eläimet ja kasvit eivät välitä maailmasta tai lopputuloksesta, ne välittävät oman elämänsä jatkumisesta ja pyrkivät siihen kaikin keinoin. Kasvit ja eläimet ovat itsekeskeisiä ja juuri siksi suojelevat esim. poikasiaan. Ihmiselle elämän jatkaminen tarkoittaa taas epäitsekästä toimintaa, eli kokonaisuuden huomioon ottamista. Etukäteen suunnittelu ja olosuhteiden mukailu on ollut ihmisen menetyksen avain. Mitä pidemmälle sivistys ja ruuan tekotavat kehittyvät, sitä hauraampi eliömuoto olemme. Nyt biosfäärin pienikin muutos tuhoaa meidät. Tietoisuus on oman lajiselviytymisen takia siis elintärkeä. Nyt ihmiset tiedostavat informaatiota enemmän kuin koskaan, mutta mukautuvat vähemmän. Ihmiset ovat siis hukassa. Massaharhaisuus lähtee liikkeelle siitä, että luulee mielipiteiden olevan totta. Meidän omat olettamukset ja uskomukset asioista eivät välttämättä ole totta. Totuus pitää itse selvittää. Totuus on sellaista mikä, nopean mielihyvän sijaan tuottaa jatkumon elämälle. Kaikelle sille mitä ympärillä on. Sinulla pitäisi olla vastuu planeetasta, ihmisistä ja kaikesta mikä täällä elää. Sen, jos minkään, pitäisi olla riittävä motivaatio egolle elää ja tehdä asioita, eikä raha. Meitä ei kehoteta muuttumaan yhdessä itsenäiseksi ajattelijaksi, koska maailma on orjuudessa. Ihmisistä on tehty vallanpitäjien suojamuuri. Vallanpitäjät ovat he, jotka tienaavat omaisuutensa tällä systeemillä. He ovat siis luoneeet loisen. Lääketieteessä ihmisen luomaa talousjärjestelmää ja siihen nojaava kulttuuri diagnosoitaisiin syöväksi.

Kaikki mitä historia kantaa mukanaan on tapahtunut tällä planeetalla. Kaikki mitä tulee tapahtumaan, vuosien saatossa, tulee luultavasti tapahtumaan tällä planeetalla. Ainoa keino selviytyä on asettaa itsensä muiden asemaan ja lopettaa ne asiat ja kuvitelmat, jotka eivät tuota tulevaisuutta. Sillä ei ole väliä tullaanko sinut lopulta muistamaan julkisesti. Sillä on väliä oletko merkityksellinen itse elämälle. Älä anna huomion siirtyä heihin, joilla on näkyvyyttä tai valtaa. Valtavirrassa riekkuvat ovat usein väärässä, sillä tässä systeemissä turhimmat asiat tulevat näkyviin ja totuus jää piiloon. Eihän kukaan normaalissa perheessä etsi yksilötason merkityksiä tai ainakaan korostaisi niitä. 

leikkaus

Leikkaamisessa on kyseessä muut asiat, kuin Suomen pelastaminen. Se on keino saada vähävaraisilta valta kokonaan pois ja parantaa hyvätuloisten keinoja varastaa suuremmat yhteiset potit Samaan malliin luisuu kokoajan muitakin valtioita, valta keskittyy. Köyhiltä leikkaaminen perustellaan sanomalla, että seuraaville sukupolville ei pidä asettaa takaisinmaksu haasteita. Jos kattoo missä kunnossa planeetta on, lainat eivät tule olemaan, se ongelma, mistä tulevat sukupolvet kärsivät. Koko rahatalous on keksitty, toisinkuin muovijäte. Nykyiseen talousjärjestelmään inhimillisyyttä ei ole edes suunniteltu, ihan sama miten valtiot yrittää talousasiansa hoitaa, taloudella ei ole tulevaisuutta.

Tajunnan virtaa

Ruoka on vaarallista, olemme ylipainoisia ja aliravittuja. Köyhät jatkuvasti väsyneitä. Syöpää ei osata parantaa, sillä tehdään bisnestä. Lääkärintakissa paistaa lääkeyhtiöpinssi. Maissi ja soija on patentoitu. Vesi maksaa, vaikka sitä on Marsissa. Julkkikset esiintyvät toisilleen ohjelmissa, viihdyttävät kotona makaavia, henkisesti sorrettuja. Mainoksissa on parempi äänenlatu, kuin ohjelmissa. TV-kokit ovat bodattuja.

Netti myyty yrityksille. Keräävät käyttäjistä tietoa, jotta tekevät kaikista kuluttajia. Kiinassa abortoidaan tyttöjä, koska he eivät pärjää tehtaissa. Pelotellaan ylipopulaatiosta, vaikka kyseessä on resursseja tuhlaava järjestelmä. 100 ihmisestä 50 näkee nälkää. Prosentti ihmisistä omistaa 90% rahoista. 

Suklaatehtaissa on lapsiorjia. Keräävät suklaapavut läskeille. Öljy on loppumassa, nyt se on valtion avustuksilla tehty kaikille halvaksi. Aurinkokennot löytyy vain taskulaskimista. Närästyslääkkeet, dödöt ja ihorasvat sisältävät alumiinia, se varastoituu ikuisesti kehoon. 

Koulukiusaajat siirtyvät nettiin. Idols tuottaa joka vuosi tuhkimotarinan, sillä tuotetaan musiikkia lapsille. Tuttu satu ei ole enää ilmainen. 

Atlantilla on Dallasin kokoinen muovimeri. Nivea-voiteessa lukee -all natural, se sisältää pienenpieniä muovinpalasia. Marsin mönkijä löysi ensimmäisenä palan muovia edellisestä mönkjästä. Muovin takia uudet asunnot ovat homeessa jo uutena. 

Kaikki käy treenaamassa. Lajeja alkaa olemaan enemmän kuin ihmisiä. Benji-hypyssä varatoimeksi laitetaan päähän kypärä. Koirilla on vaatteita, tavallisilla toimistoihmisillä tatuointeja. Redbull-limulla on levy-yhtiö. Extreme-urheilu, koirat, tautoinnit ja kännykät ovat yksinäisyyden uudet symbolit.

Iltapäivälehtien "toimittajat" pakottavat paniikkiin. Pelko ja viha myy.

Matkusta pois itsestäsi, et ole sitä mitä olet. Sinä et ole tämä elämä, mieli tai keho. Sinä olet matka, takaisin tähtiin. Välivaihe, jonka ei tarvitse todistaa elämälle mitään. Häviät, kiertokulku luo ja lyö sut maahan. Itsesi musta-aukko ja alkuhiukkanen. 

Onnellisuus ei ole päätös vaan suhde kaikkiin, jotka täällä elävät. Kuka sinä olet, olit tai tulet olemaan? Et ainakaan johtaja. Runkkaa itseäsi, älä muita. 

Viime viestistä olikin aikaa, olen pahoillani ja elossa.

Kelailin ottaa kissan. Meillä on ollut kissa, kun olin pieni. Se opetti mua. Se oli feministi. Nimi oli Panda. Hän oli mustavalkoinen tyttö, koska vihasi miehiä. Se raateli miehet, jotka tuli meille kylään. Moneen kertaan pienenä heräsin, kun olohuoneessa mutsin treffikumppani huusi. 
–Hullu kissa. Ai Saatana!
Johon mutsi selitti. 
–Voi ei, ei se ikinä ole tälläinen ollut. 
Ei, paitsi joka ikinen kerta. Silloin tajusin, että mun mutsi on loistava näyttelijä. Voittaisi jokaisen koulutetun näyttelijän. Mun isä on myös näyttelijä, käynyt ihan teatterikorkeakoulun, tai siis se on ollut 20-vuotta kaupungilla duunissa ja se vastaa teatterikoulututkintoa. Alkoholistiperheen lapsista tulee usein hyviä näyttelijöitä, koska ne joutuu näyttelemään koko ikänsä.

Chaplin on sanonut, että näyttelijä tarvitsee elämän ja ihan vähän teatterikoulua. Tykkään Chaplinista. Kävin katsomassa Chaplin-näyttelyn Tennispalatsissa. Tuli mieleen, että henkilöpalvontakulttuuri on nähty. Täällä mä katon taas näitä samoja valokuvia äijästä, joka on kuollut. Diktaattori oli huippu leffa, mutta tää on jo outoa. Katon valokuvia elokuvasta, mikä on jo tehty.

Minä, sinä, kissat ja koirat kuolee, sen Panda opetti mulle.
Täytyy opetella kuolemaan, että oppii elämään. Elämä on luopumista. Luopuminen on sitä, kun jotain tärkeämpää saapuu sun piirustukseen ja vanha kynä unohtuu bussin penkille. Panda oli hullu, mutta on kiva ajatella, että se puolusti mua mutsin miehiltä.

marraskuun ajatuksia top 10

10. Muslimit pelastaa maailman! Islamilainen pankki rantautuu eurooppaan. Erona länsimaalaiseen pankkiin on se, että Koraanissa kielletään korot. Korkokielto perustuu Koraaniin pohjautuvaan sharia-lakiin, jossa kielletään rahan teko rahalla. Ei ihme, että muslimit yritetään demonisoida täällä päin.

9. "naiset on luotu kulkemaan, niinku juna" -Jenni Vartiainen
Teidän ihmisten on pakko ruveta kuuntelemaan parempaa musiikkia.
Jennillä on toivoa. Hän ei ole (vielä) tehnyt musiikkia Red Bull -musastudiolla. Sellainen studio on kuitenkin jo olemassa ja yhä useampi muusikko käyttää sponsorinaan Red Bullia. Pian sillä litkulla kastellaan ruokapellot. Sen jälkeen naiset kulkee niin kuin junat.

8. Mä sain postissa vapaa-ajattelija lehden. Siitä mä voin lukea miten ajatellaan vapaasti.

7. Koirien vaatekauppa avattiin Helsingissä. Jos sä olisit ostanut koirallesi vaatteita 70-luvulla, sä olisit joutunut laitokseen.

-Missä Joni on?
-Me jouduttiin laittaa se lepäämään.
-Miksi?
-No, se puki sen koiralleen vaatteita.

6. Elastinen on uusi Seppo Hovi.

5. Ihmiset jotka alkaa soittaa kotibileissä kitaraa tutuille on  vitun kiusallisia.

4. Jos lapsi haluaa televisioon se pitäisi heittää psykologille, eikä maikkarin studiolle.

3. Miesten eturauhasongelmien vuoksi viiksien kasvattamista hyödyllisempää on ottaa kännykkä pois housujen etutaskusta.

2. Hitler oli natsi!

1. Cheek. On hauskaa, että valkoisella on pokkaa räpätä siitä miten hyvin sillä menee taloudellisesti.


totuus

Vain sillä mitä tapahtuu on jotain merkitystä. Vain sillä mikä tapahtuu on todellista. Sillä ei ole merkitystä, mitä olisi pitänyt tapahtua, tai pitäisi tapahtua. On tosi rankkaa hyväksyä se mikä tapahtuu tai on tapahtunut. Silloin loppuu jossittelut ja löpinät.

homoruno 2


Rakkaus on myötätunnon arvokkuutta
Rakkaus on menettämistä ja tyhjentymistä, ei täyttymistä tai täyttämistä
Rakkaus alkaa hiljaisuudesta
Uudet asiat syntyvät myllerretylle kasvimaalle, ei suunnitellulle golf-viheriölle
Vanhat arvot ja periaatteet ovat homeasunto, siitä pitää päästä eroon ja on vastuutonta ottaa sinne joku asumaan